FINNSEC 2021 JA TURVALLISUUS 2021 YHDISTÄVÄT VOIMANSA LOKAKUUSSA 2021

Tiedote 23.11.2020

Messukeskuksessa Helsingissä samanaikaisesti 6. -7.10.2021 järjestettävät FinnSec 2021 ja Turvallisuus 2021 muodostavat tärkeimmän tapahtumakokonaisuuden yritysturvallisuudesta sekä palo- ja pelastustoimesta vastaaville. Nyt ensimmäistä kertaa pääsee tutustumaan turvallisuusratkaisuihin, -palveluihin ja -tuotteisiin näin laajasti samalla kertaa.


”Pääsemme nyt ensimmäistä kertaa tekemään tapahtumaa yhdessä näin suurella porukalla turvallisuusalan toimijoita”, iloitsee tapahtumakokonaisuudesta vastaava Riikka Telin Messukeskuksesta. ”On hienoa järjestää kaksi kiinteästi toisiinsa liittyvää tapahtumaa samanaikaisesti Messukeskuksessa. Näiden kahden tapahtuman lisäksi Messukeskuksessa on tuolloin myös Cyber Security Nordic 2021, Kiinteistö 2021 ja Avita AudioVisualExpo 2021. Synergia kaikkien näiden tapahtumien välillä on vahva ja tuo lisäarvoa sekä näytteilleasettajille että kävijöille.”

Luomme huomisen turvallisuutta


FinnSec 2021 ​on Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusteknologian ja ​-palveluiden tapahtuma, joka järjestetään nyt jo neljännentoista kerran Messukeskuksessa Helsingissä.  Tapahtuma kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset​ ja yritysjohdon tutustumaan alan uusiin trendeihin ja​ ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja kohtaamaan. Tapahtuman järjestää Messukeskus Finnsecurity ry:n toimeksiannosta. ”Odotamme innolla vuoden 2021 tapahtumaa. Nyt pääsemme yhdessä Turvallisuus-messujen kanssa esittelemään melkeinpä kaiken turvallisuusalaan liittyvän ja tarjoamaan kävijöille kokonaiskuvan yritysturvallisuuden osa-alueista. Yhteistyö on järkevää ja tuo kaikille lisäarvoa”, toteaa Finnsecurity ry:n toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää.

Turvallisuus 2021  ​on palo- ja pelastusalan ammattitapahtuma,  ​joka kokoaa palo- ja pelastusalan ammattilaiset tutustumaan alan uusiin tuotteisiin ja palveluihin, päivittämään tietonsa ja verkostoitumaan. ​Tapahtuman järjestää Messukeskus Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n toimeksiannosta nyt ensimmäistä kertaa Messukeskuksessa Helsingissä. Aiemmin tapahtuma on järjestetty vuodesta 1982 Jyväskylässä ja Tampereella. Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n puheenjohtaja Timo Kangasniemi uskoo yhden ison tapahtumakokonaisuuden kiinnostavuuteen. ”Olemme nyt uuden edessä ja valmiita myös uudistamaan Turvallisuus-messuja. Pääkaupunkiseudulla järjestettävä tapahtuma tarjoaa ensi syksynä paljon mahdollisuuksia tehdä asioita uudella tavalla. Uskon yhteistyöstä eri tapahtumien välillä ja samanaikaisuudesta olevan hyötyä sekä kävijöille, että näytteilleasettajille. Yhdessä FinnSec-messujen kanssa tarjoamme palo-, pelastus- ja turvallisuusalan ammattilaisille ja turvallisuudesta vastaaville yhteisen kiinnostavan näyttämön lokakuussa 2021 Helsingissä.”


Suunnittelutyöt käynnissä

FinnSec 2021 ja Turvallisuus 2021 -messujen osastomyynti on käynnissä ja molempien tapahtumien ohjelmaa suunnitellaan. Odotettavissa on huikea koko turvallisuusalan kokoava tärkeä tapahtuma, joka mahdollistaa verkostoitumisen entistä tehokkaammin.


​FinnSec 2021 ja Turvallisuus 2021 järjestetään keskiviikosta torstaihin 6. – 7.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumat ovat avoinna 6.10. klo 9-19 ja 7.10. klo 9-17. Avajaispäivänä klo 16-19 on tapahtumissa After Work. Kävijät voivat tutustua molempiin tapahtumiin rekisteröitymällä veloituksetta tapahtumiin. Rekisteröinti aukeaa keväällä 2021. Messukeskus järjestää FinnSec-messut Finnsecurity ry:n toimeksiannosta ja Turvallisuus-messut Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n toimeksiannosta. FinnSec  järjestettiin edellisen kerran vuonna 2019 ja Turvallisuus vuonna 2018.

www.finnsec.fi #finnsec2021

www.turvallisuusmessut2021.fi  #turvallisuus2021

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 3760804, teija.armanto@messukeskus.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.