Helpe hakee koulutuspäällikköä

Oletko Helsingin Pelastusliitto ry Helpen uusi koulutuspäällikkö 1.9.2022 lukien?

Haemme Helpen esikuntaan innostunutta, aloitteellista, osaavaa ja työtä pelkäämätöntä koulutuspäällikköä. Koulutuspäällikkö suunnittelee ja toimeenpanee turvallisuusviestinnän, palokuntakoulutuksen ja varautumisen koulutusta ja järjestötapahtumia. Koulutuspäällikkö toimii aktiivisesti jäsenjärjestöjen ja kumppanien rajapinnassa kehittäen monipuolista ja innovatiivista yhteistyötä. Tehtäväkuvaan kuuluu myös yhdistyksen hallinnollisia toimistotöitä.

Odotamme sinulta vahvaa innovointi- ja markkinointikykyä sekä ymmärrystä sosiaalisen median mahdollisuuksista. Tehtävä edellyttää hyviä viestintätaitoja, kykyä hahmottaa ja hallita isoja asiakokonaisuuksia sekä hankeosaamista. Hyvät verkostoitumis-, vuorovaikutus- , markkinointiviestintä- ja esiintymistaidot sekä monipuoliset it -taidot ovat työssä onnistumisessa välttämättömiä.

Edellytämme koulutuspäälliköltä tehtävään soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa ja vahvoja näyttöjä aikaisemmista onnistumisista tehtäväkuvan työtehtävissä. Tehtävä edellyttää ajoittain työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Positiivinen, joustava, kehittymishaluinen ja itsenäinen työskentelyote on työssä onnistumisen ajuri.

Koulutuspäällikölle avautuu loistava mahdollisuus yhdistystoiminnan ja pelastusalan paalupaikalle, pääkaupunkiseudun monipuolisessa, ammatillisesti erilaisia kehittymismahdollisuuksia tarjoavassa toiminta- ja kumppaniympäristössä. Helpe tukee henkilöstön jaksamista, kouluttautumista ja liikuntaharrastuksia sekä tarjoaa luotettavan, osaavan ja kannustavan työyhteisön tuen uudelle avainpelaajalle.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työsuhteen ehdoissa sovelletaan valtion virkaehtosopimusta. Noudatamme työsuhteen alussa 4 kuukauden koeaikaa.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus tai nauhoitus palkkatoiveineen heti tänään tai viimeistään 30.4.2022 sähköpostiin olli-veikko.kurvinen@helpe.fi

Tehtävään koskeviin kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Olli-Veikko Kurvinen, p. 050 524 6200, 11.4. klo 9-10 ja 19.4. klo 9-10

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *